Commercieel Adviseur

Omschrijving

thyssenkrupp Home Solutions is marktleider in trap-, huis- en platformliften. thyssenkrupp Home Solutions is een dochteronderneming van thyssenkrupp AG, een wereldwijde gediversifieerde industriële groep met 155.000 medewerkers, een omzet van 41 miljard euro en klanten in meer dan 80 landen. thyssenkrupp Home Solutions is in België al 60 jaar actief en garandeert betrouwbare mobiliteitsoplossingen op maat voor zijn klanten met als doel mensen zo lang mogelijk op een comfortabele manier thuis te laten wonen. 

Om de continuïteit van onze groei te kunnen waarborgen, is thyssenkrupp Home Solutions (Gent) ter versterking van de verkooporganisatie op zoek naar een gedreven (m/v) 

 

COMMERCIEEL ADVISEUR

 

Functie: 

·       Als commercieel adviseur sta je garant voor de klantentevredenheid enerzijds en het imago van het bedrijf anderzijds. In functie van de noden en wensen van klanten stel je een oplossing op maat voor, gebaseerd op het beschikbare productportfolio. 

·       Je doelstelling bestaat erin de vooropgestelde verkoop van trapliften te realiseren om zo bij te dragen tot de gebudgetteerde targets.

·       De leads en verkoopbezoeken die door het bedrijf worden aangeleverd volg je nauwgezet op en converteer je maximaal. Je waakt over een correcte calculatie en onderhandelt binnen de toegelaten marges over prijs en leveringstermijn. 

·       Je verwerkt de leads tot orders en maakt daarbij gebruik van de aangeleverde tools voor verkoop en opvolging. Een goede communicatie met de binnendiensten is hierin cruciaal. 

·       Ook het digitaal opmeten van de trap en het schetsen van de bouwkundige situatie behoren tot jouw takenpakket. 

·       Je bent het visitekaartje voor thyssenkrupp als bedrijf en als merk

Je volgt de bewegingen in de markt op en denkt mee met het bedrijf. 

 

Vereisten

Onze ideale kandidaat: 

  • Je kan een vijftal jaar commerciële ervaring voorleggen in direct sales (B2C). Ervaring met investeringsgoederen is een pluspunt. 
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, bij voorkeur in het Nederlands en het Frans, die je toelaten om anderen vlot te woord te staan en te overtuigen. 
  • Je bent fulltime beschikbaar. 

 

 

  • Je bent resultaatgericht en voelt de drang om te scoren. Je bent een doorzetter, een winnaar, een echte go-getter, die ook team spirit hoog in het vaandel draagt. 
  • Je stelt je klant- en servicegericht op. Een verzorgd voorkomen maakt het plaatje af. 
  • Je geeft blijk van ambitie, leergierigheid, motivatie en gedrevenheid. 

 

Wat bieden wij jou: 

  • Je krijgt enerzijds dé kans om te werken bij een internationale gerenommeerde marktleider in een sterk groeiende markt. Maar anderzijds is thyssenkrupp Home Solutions te Gent nog steeds een familiale omgeving met een pragmatisch karakter en een informele sfeer waar persoonlijk initiatief zeer geapprecieerd wordt. 
  • Je krijgt een boeiende en gevarieerde functie met een zeer grote mate van autonomie. 
  • Je kan bovendien rekenen op interne opleiding en binnen de groep bestaan mogelijkheden om je loopbaan verder te ontplooien.  Een aantrekkelijk salarispakket, bestaande uit een marktconform salaris, een aantrekkelijk bonussysteem, diverse incentives en extralegale voordelen, maakt deze uitdaging compleet.